general

3 produse cu pret bun disponibile pe eMag

Cu toti stim deja ca eMag este cel mai mare magazin online din Romania. Asta se datoreaza preturilor bune si a seriozitatii cu care coopereaza cu clienti. Asa ca nu ma mai chinui sa va conving sa cumparati de pe eMag. Va prezint direct cele 5 produse cu pret bun ce merita cumparate.

Bec Smart cu difuzor, bluetooth si telecomanda la doar 19 lei.

Becul este ideal pentru a face senzatie atunci cand ai musafiri. Difuzorul reda muzica la o putere nominala de 3W, ceea ce e ok pentru un bec. Culoarea led-ului poate fi setata din telecomanda, dar si de pe telefon cu ajutorul bluetooth-ului. Daca sunteti interesati de oferta, puteti intra aici.

Acumulator extern cu incarcare wirelees

Acumulatorul poate fi cumparat la doar 150 lei de aici. Acesta este compatibil cu incarcare rapida, dar si wireless. Capacitatea sa este de 20000 mAh si se incarca intr-un timp destul de scurt. O recomand datorita pretului mic si a faptul ca are incarcare wirelees.

SSD Kingston de 240Gb la doar 152 lei.

Pretul asta mic nu face decat sa incurajeze trecerea de la HDD la SSD tuturor persoanelor. SSD-ul Kingston este destul de ok. Folosesc si eu unul de vreo 3 ani, dar de 120GB (la vremea aia am dat 300 lei pe el). Daca sunteti interesat de el, il gasiti aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *