Acumulator extern de 10.000 mAh disponibil la 52 lei
general

Acumulator extern de 10.000 mAh disponibil la 52 lei

Pentru a evita situatiile in care mi se descarca telefonul, am zis ca ar fi bine sa imi cumpar un acumulator extern. Am zis sa fie ceva ieftin, de calitate si cu o capacitate mare. Asa am dat de Essager 10000mAh. Costa 52 de lei si stocheaza capacitatea de curent pe care mi-am dorit-o.

Am dat comanda de pe gearbest. Comanda ajunge in aproximativ 30 de zile si este livrata prin Registered Air Mail, ceea ce inseamna ca trebuie sa platesc doar taxa de livrare, fara taxa vamala.

Acumulatorul extern de la Essager arata similar cu un HDD si are greutatea de 225 grame. Deci poate fi transportat cu usurinta acolo unde este nevoie de el. Carcasa este din plastic de calitate, rezistent la lovituri si zgarieturi.

Imi place ca are chip ce protejeaza dispozitivele de un curent neplacut si ca ofera fast charging. Mai integreaza o intrare USB de 5V cu 2A si una Tip C tot de 5V cu 2A. Iesirile sunt doua la numar, de 5V cu 1A si 5V cu 2.1A. Acumulatorul cand termina incarcarea, se inchide singur.

Acumulator extern se incarca in maxim 5.5 ore si este capabil sa incarce simultan doua telefoane. Pentru a putea monitoriza capacitatea de curent din ea, avem 4 Led-uri.

Voi ce ziceti, se merita investitia? Daca voi aveti alte recomandari, va rog sa imi lasati un comentariu cu sugestiile voastre. As prefera sa fie din China. Nu cumpar din Romania dupa ce am luat teapa cu cateva produse vandute la preturi dublate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *