general

Aer proaspat in casa cu aparatul Alfawise P1 HEPA

Cu cat ne apropiem de iarna, cu atat avem nevoie de un aparat pentru purificat aerul din casa. De aceea am tot cautat zilele astea ceva practic si care sa nu coste o avere Si am gasit aparatul Alfawise P1 HEPA. Costa 206 lei si poate fi comandat de pe gearbest. Daca il comandati acum, va vine numai bine la inceputul lui noiembrie.

Aparatul are dimensiunile ideale pentru folosirea lui acolo unde este nevoie. Designul il face sa fie un obiect de decoratiune foarte placut. Alfawise este bazat pe un filtru din trei straturi. Acest filtru lasa un aer curat dupa ce filtreaza tot. Asa ca adio poluanti, alergeni, praf si miros neplacut.

Cu alte fiind spus, aparatul de purificat aerul este ideal pentru orice casa. Filtrul rezista undeva la 4 luni, iar capacitatea de lucru este undeva de 4 metri patrati. Nu este el destul de puternic, insa pretul sau mic m-a facut sa il recomand ca fiind cel mai bun raportat la calitate/pret.

In cazul in care il gasiti interesant, il puteti comanda de aici la un pret de 206 lei. Transportul costa undeva la 36 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *