Alfawise A11 - proiector ieftin cu TV si Android
general

Alfawise A11 – proiector ieftin cu TV si Android

De mult am asteptat sa apara pe piata asa ceva. Mi-am dorit din totdeauna un proiector care sa se bucure de sistemul de operare Android si sa integreze functia TV. Sa bag “banana” de la cablu in el si sa inceapa sa difuzeze canalele TV. Alfawise se pare ca mi-a indeplinit dorinta prin modelul A11. Lucru si mai bun e ca nu costa nici mult. Este ieftin si are transportul gratuit daca il iei de aici.

Proiectorul Alfawise A11 vine cu un design elegant, in culorile alb si gri. Acesta integreaza 8 butoane pe partea de sus pentru navigare prin meniu si reglaje, si un regulator de lentila dispus in partea de jos – dreapta. In cutie gasim si un surub pentru reglarea inaltimii.

In partea stanga avem un port HDMI, unul VGA, o intrare TV si un slot pentru carduri SD. Pe spate gasim un alt port HDMI, un jack audio/video si unul audio de 3.5 mm. Daca toate astea nu te-au facut inca sa crezi ca nu exista nimic mai ok decat acest model, poate informatiile de mai jos te vor convinge.

Pe partea harware proiectorul Alfawise integreaza o memorie RAM de 1GB si 8GB spatiu de stocare. Softul este Android v7.0 Nougat optimizat pentru TV. In cei 8 GB poti instala aplicatii precum youtube, facebook, netflix si multe altele. Desigur, proiectorul are Wi-Fi, bluetooth si cooler pentru aerisirea partilor componente.

Proiectorul afiseaza imaginea la o rezolutie maxima Full HD, dar pe diagonale de 32 , 64, 94 si 130 inch. In cazul in care nu ai un sistem audio la indemana, Alfawise A11 are doua difuzoare ce asigura un sunet clar la o putere maxima de 5W. Video foloseste lampi LED cu o durata de viata de 20.000h.

Alfawise A11 - proiector ieftin cu TV si Android

In cazul in care vrei sa il cumperi, il gasesti pe gearbest la un pret de 86$. Livrarea coletului se face acasa la tine in mod gratuit, fara alte taxe suplimentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *