Alfawise V10 Max
general

Alfawise V10 Max – aspirator robot ieftin

Aldawise V10 Max este un aspirator robot ieftin cu specificatii de top. Are functie de aspirator, dar si poate spala. Pentru cei interesati de asa ceva, il pot cumpara de pe gearbest la un pret de 1115 lei. Daca folositi codul de reducere ALFAV10MAX, il luati la 964 lei. Transportul costa 20.52 lei si ajunge acasa la tine in 15-25 de zile.

Daca am lamurit treaba cu pretul si modul de livrare, e timpul sa vedem cu ce vine Alfawise V10 Max. In primul rand, trebuie sa va spun ca acesta lucreaza cu un senzor de tip laser pentru a se dirija prin casa. Preciza acestuia este mult mai buna decat ce am vazut pana acum. Se controleaza atat de pe telefon, prin aplicatia Mi Home, dar si prin comanda vocala cu ajutorul hub-urilor Alexa sau Google Home.

Alfawise V10 Max - aspirator robot ieftin

Aspiratorul Alfawise V10 Max poate trece peste obstacole de cel putin 2 cm. puterea de aspirare este de 2000Pa, ceea ce inseamna ca avem de aface cu un motor puternic, dar cu un consum de energie redus. Se poate folosi pentru o suprafata de 250 metri patrati. Aspira si spala in acelasi timp. Rezervorul de mizerie este de 400ml, iar cel de apa de 450ml.

Bateria este de 4500mAh si se incarca in 3-4 ore. Ca si timp de lucru ofera 120 de minute, dar in conditii doar de aspirare. In cazul in care se foloseste ca si mop, timpul de lucru scade putin. Atunci cand simte ca mai are foarte putin curent in baterie, aspiratorul se intoarce singur la baza si se pune la incarcat.

Alfawise V10 Max - aspirator robot ieftin

Pentru mai multe informatii despre aspiratoul robot Alfawise V10 Max, dar si despre detalii despre pret si costul transportului, va invit sa intrati pe pagina celor de la gearbest. Nu uitati sa folositi codul de reducere: ALFAV10MAX.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *