Alfawise V10 Max
general

Alfawise V10 Max – aspirator robot ieftin

Aldawise V10 Max este un aspirator robot ieftin cu specificatii de top. Are functie de aspirator, dar si poate spala. Pentru cei interesati de asa ceva, il pot cumpara de pe gearbest la un pret de 1115 lei. Daca folositi codul de reducere ALFAV10MAX, il luati la 964 lei. Transportul costa 20.52 lei si ajunge acasa la tine in 15-25 de zile.

Daca am lamurit treaba cu pretul si modul de livrare, e timpul sa vedem cu ce vine Alfawise V10 Max. In primul rand, trebuie sa va spun ca acesta lucreaza cu un senzor de tip laser pentru a se dirija prin casa. Preciza acestuia este mult mai buna decat ce am vazut pana acum. Se controleaza atat de pe telefon, prin aplicatia Mi Home, dar si prin comanda vocala cu ajutorul hub-urilor Alexa sau Google Home.

Alfawise V10 Max - aspirator robot ieftin

Aspiratorul Alfawise V10 Max poate trece peste obstacole de cel putin 2 cm. puterea de aspirare este de 2000Pa, ceea ce inseamna ca avem de aface cu un motor puternic, dar cu un consum de energie redus. Se poate folosi pentru o suprafata de 250 metri patrati. Aspira si spala in acelasi timp. Rezervorul de mizerie este de 400ml, iar cel de apa de 450ml.

Bateria este de 4500mAh si se incarca in 3-4 ore. Ca si timp de lucru ofera 120 de minute, dar in conditii doar de aspirare. In cazul in care se foloseste ca si mop, timpul de lucru scade putin. Atunci cand simte ca mai are foarte putin curent in baterie, aspiratorul se intoarce singur la baza si se pune la incarcat.

Alfawise V10 Max - aspirator robot ieftin

Pentru mai multe informatii despre aspiratoul robot Alfawise V10 Max, dar si despre detalii despre pret si costul transportului, va invit sa intrati pe pagina celor de la gearbest. Nu uitati sa folositi codul de reducere: ALFAV10MAX.

2 thoughts on “Alfawise V10 Max – aspirator robot ieftin

  1. Pffffff, ai uitat de vama, teroarea cumparaturilor din afara UE: se sta si 3 saptamani pana sa poti face vama, sunt munti de produse vechi de 10 ani care tot cresc fiindca nu-s decat 2 angajati ce pot procesa maxim 100 de colete, dar vin zilnic cate 2-3-500, si deci muntii aia tot cresc, iar majoritatea au abandonat deja, sunt colete neprocesate din 2011 – 2012.
    Nu mai zic de vama si accizele propriuzise, ce se aplica partial in suma fixa, partial procent, in cazul asta putand ajunge la vre-o 3-400 de Roni, adica se apropie f. mult de pretul de magazin a lui Xiaomi Mi Vaccuum+Mop, fiind cam la fel de bune amandoua.
    Pfff, cum ati putut “uita” aceste amanunte ?

    1. Urma scapa turma, asa ca Glad iti va da raspunsul corect: poti sa-l cumperi si dintr-un depozit din Europa, fara taxe vamale. De ex. acum il poti lua din China (CN-099) sau din Cehia/Germania (FAST-23).
      “Nu le vom sti niciodata pe toate, important este sa-ntelegem ceva din viata asta!” Prietenii stiu de ce, deci ar trebui sa stie atat Gelu cat si Menumorut 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *