general

Alfawise V8S Max -aspirator robot ieftin cu functie de mop

Alfawise V8S Max este un aspirator robot ieftin ce se bucura de functia de sterilizare prin UV. In plus, pentru un plus de putere, compania chineza a integrat pe acest model un motor foarte puternic, ce poate sa ajunga pana la 1800Pa, putere de absorbtie. Si toate astea, la un pret de 800 lei.

Alfawise V8S Max nu difera foarte mult de restul aspiratoarelor robot. Are aceeasi forma rotunda, ideala pentru a se putea strecura in orice coltisor si este ralizat din plastic alb. Are o dimensiune mica de 33,00 x 33,00 x 7,60 cm si o greutate de numai 2,7 kg.

Asipratoarele robot, de obicei, nu numai ca aspira, poate chiar si sa spele in acelasi timp. Alfawise V8S Max poate fi echipat si cu un rezervor suplimentar de apa. Volumul rezervorului de apa este de 350 ml. Volumul rezervorului de praf este ceva mai mare cu 600 ml. Livrarea apei poate fi controlata in 3 etape.

Puterea de aspiratie este de altfel cu 1800 Pa. Puterea de aspiratie poate fi reglata in 3 nivele. La puterea de aspirare maxima, nivelul de zgomot este de aproximativ 65 dB. Puteti alege simultan 3 moduri de curatare. Modul 1 combinat – aspirare si stergere. Modul 2 este un mod doar de aspirare si modul 3 este un mod doar de sters. Capacitatea bateriei este de 2600 mAh. Acest lucru este suficient pentru a curata o suprafata de 150 m2 cu o singura incarcare a bateriei. V8S Max gaseste automat drumul inapoi la statia de incarcare.

Alfawise V8S Max poate fi controlat si gestionat in mod convenabil folosind o aplicatie (weback). De asemenea, este acceptat controlul vocal prin Alexa si Google Home. Cei care prefera sa il controleze ei, pot folosi telecomanda inclusa pachet. Asiratorul robot poate fi cumparat de aici la un pret de 800 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *