Alfawise V8S PRO E30B - robot aspirator cu suport Google Home
general

Alfawise V8S PRO E30B – aspirator robot cu suport Google Home

Te-ai intrebat cu ar fi sa iti programezi aspiratorul sa faca curat in timpul in care este la serviciu? Ei bine, afla ca Alfawise V8S Pro e30B poate sa faca acest lucru datorita functiei Google Home. Si face toata treaba asta la un pret foarte mic. As putea spune ca este chiar cel mai ieftin robot aspirator cu suport Google Home de pe piata chineza.

Alfawise V8S Pro E30B iti curata casa mai inteligent. Aspiratorul poate fi controlat prin aplicatia Smart Life sau direct prin voce si sa dea cu mopul sau sa adune mizeria chiar si atunci cand nu esti acasa.

Designul este unul clasic disponibil pe culoarea alba. Pe partea superioara avem un buton pentru pornire/oprire si 3 led-uri pentru notificari. Pentru o utilizare si mai usoara, in pachet avem si o telecomanda.

Alfawise V8S PRO E30B - aspirator robot cu suport Google Home

Aspiratorul robot are un rezervor pentru apa incorporat cu o capapcitate de 350 ml si un motor foarte puternic cu perii in V special conceput pentru o curatare mai buna a covoarelor si a parchetului. In momentul cand se apropie sa se termine acumulatorul, aspiratorul stie acest lucru si se duce singur la statie si se pune la incarcat. Acumulatorul are o capacitate de 2500mAh si este ideala pentru 150mp.

Daca aspiratorul robot Alfawise V8S Pro E30B este ceea ce iti doresti, poti sa il cumperi de pe gearbest la un pret de 735 lei. Coletul ajunge la tine in 15-25 de zile pentru un cost de 64 lei.

3 thoughts on “Alfawise V8S PRO E30B – aspirator robot cu suport Google Home

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *