AMAZFIT GTR Lite
general

AMAZFIT GTR Lite – o alternativa mai ieftina pentru AMAZFIT GTR

AMAZFIT GTR Lite este un smartwatch sub 500 lei. Acesta arata foarte bine si este realizat din materiale de foarte buna calitate. L-am gasit pe gearbest la doar 445 lei si poate fi cumparat de aici. Transportul costa 20.48 lei si ajunge in 15 – 25 de zile.

GTR Lite se afla in topul ceasurilor inteligente, la capitolul design. Arata foarte bine si se pare ca utilizatorii l-au votat ca unul dintre cele mai frumoase smartwatch-uri. Corpul ceasului este din ceramica, iar cureaua din silicon ce lasa pielea sa respire.

Amazfit GTR 47mm Lite utilizeaza senzorul Biotracker pentru a monitoriza aspecte importante ale sanatatii corporale. Functiile sale importante includ monitorizarea ritmului cardiac 24 de ore din 24 si monitorizarea somnului. Monitorul cardiac permite utilizatorului sa verifice stresul inimii in timp ce isi desfasoara activitatile zilnice. Acestia pot utiliza interfaaa usor de inteles pentru a verifica toate datele importante. De asemenea, utilizatorul poate personaliza aceasta aplicatie pentru a le informa cu o alarma de notificare dacă ritmul cardiac atinge un nivel inacceptabil. Aceasta aplicatie inregistreaza toate datele istorice pentru a permite utilizatorului sa faca o analiza mai detaliata.

Cu senzorul sau de acceleratie pe 6 axe, Amazfit GTR Lite este un insotitor ideal pentru sport si exercitii fizice, fiind disponibil cu 8 moduri diferite de sport, inclusiv mai multe varietati de alergare, ciclism, inot si alte sporturi populare si rutine de exercitii. La încheierea activitatii ceasul inteligent va afisa datele colectate relevante, inclusiv distanta parcursa, ritmul, bataile inimii pe minut, intervalul, turele efectuate, timpul pe tura si multe alte functii.

Bateria are o capacitate de 410mAh si ofera o autonomie de pana la 24 de zile. De incarcat, se incarca in 2 ore. Deci, autonomia de lucru este punctul forte si sunt convins ca foarte multi veti aprecia acest lucru.

Cumpara Amazfit GTR Lite de pe gearbest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *