Amazfit T-Rex - smartwatch outdoor disponibil in oferta GB
general

Amazfit T-Rex – smartwatch outdoor disponibil in oferta GB

Amazfit T-Rex este un smartwatch robust cu certificari miliare, echipat cu un chipset puternic ce are un consum redus de energie si un design modern. Amazfit T-Rex foloseste un ecran color AMOLED de 1,3 inch, care accepta afisaj permanent si un modul GPS de la Sony de nalta performanta, cu sistem de pozitionare dual-satelit extrem de precis.

Ceasul vine echipat cu un ecran stralucitor si extrem de clar de 1.3 inch AMOLED cu o rezoluțte de 360 ​​x 360 pixeli. Ecranul este acoperit si protejat de Corning Gorilla Glass 3. Are si o pleicula anti-amprenta.

Amazfit T-Rex

Functia always-on display afiseaza cele mai importante notificari atunci cand ridicam incheietura mainii, tocmai pentru a ne fi mult mai usor sa vedem chestiile dorite. Aici avem si foarte multe fete preinstalate, dar si cu posibilitatea de a instala altele.

Forma lui Amazfit T-Rex Amazfit T-Rex este dura, solida di plina de forta. Designul consolidat, dar si rezistenta corpului face din T-Rex un partener de incredere in orice situatie. Amazfit T-Rex are cateva certificari de grad militar, asigurandu-i robustetea si rezistenta la medii dure. Smartwatch-ul este rezistent la caldura pana la 70 ° C, rezistent la frig pana la -40 ° C si la 240 ore la umiditate. La fel, rezista 96 de ore in apa sarata, acid si lichide alcaline. In plus, in modul de baza, T-Rex poate fi utiliza pana la 66 de zile.

Bateria de pe ceas este de 390 mAh si se incarca in 2 ore. Autonomia de lucru duce undeva la 22 de zile in regim de utilizare normala si de 66 de zile daca alegem sa il folosim doar pe post de ceas. Incarcatorul nu este wireless, acesta avand doi pini prin care se poate face incarcarea.

Ceasul poate fi cumpara de pe gearbest la un pret de 442 lei daca se foloseste cuponul de reducere lasat direct pe site-ul lor. Transportul costa in jur de 17 lei.

Video cu ceasul Amazfit T-Rex

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *