Aparat de calcat vertical XIAOMI MIJIA ZANJIA
general

Aparat de calcat vertical XIAOMI MIJIA ZANJIA

Calcatul rufelor reprezinta mereu o problema la mine in casa. Se tot plange sotia ca nu poate sa calce din cauza copilului care o incurca mereu, ba nu este suficient loc pentru depozitarea mesei de calcat si tot asa. Asa ca mi-a sugerat sa caut un aparat de calcat vertical cu abur.

Dupa ce am cautat cateva zile, am gasit modelul Xiaomi Mijia Zanjia. Imi place ca este extrem de ieftin si ca vine de la un brand bun, din ce in ce mai apreciat. Si se pare ca si sotia il apreciaza. Mi-a spus ca are dimensiuni bune si ca nu este foarte greu.

Aparat de calcat vertical XIAOMI MIJIA ZANJIA

Aparatul de calcat ajunge la o temperatura foarte ridicata, mai exact la 128 de grade, astfel incat sa faca calcarea rufelor mai simpla si dintr-o singura trecere. Rezervorul pentru apa este de 150ml, iar panoul de calcare este realizat din ceramica. Deci dupa cum putem observa, Xiaomi Mijia Zanjia este ideal pentru cei care vor manevrabilitate, spatiu mic de depozitare si posibilitatea de a-l lua peste tot unde au nevoie.

In concluzie, eu i-am dat drumul la comanda. Mi-a placut ca este mic, puternic si ca are zona de calcare realizata din ceramica, ceea ce inseamna ca nu o sa am haine arse. L-am gasit la oferta si am zis ca nu am cum sa nu-i fac o surpriza placuta sotiei.

Xiaomi Mijia Zajia poate fi cumparat de aici (gearbest) la un pret de doar 164 lei. Transportul este gratuit pana la tine acasa si ai de asteptat undeva la 15-45 de zile. Alta varianta de transport nu ai. Deci nu ai decat sa astepti.

Sa imi lasati si mie un comentariu si sa imi spuneti daca il gasiti util si daca ati opta si voi tot pentru Xiaomi Mijia Zanjia. O zi buna va doresc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *