general

Aparat de sudura ieftin – BUN PENTRU CASA

Cum sa alegem cel mai bun aparat de sudura ieftin, ideal pentru casa noastra? Eu am gasit cateva modele si cred ca este exact ce cautam. M-am interesat despre el si mi-am facut o idee. Eu zic ca sunt ok si ca o sa gasiti si voi unul care sa se plieze nevoilor voastre.

Aparat de sudura ieftin HEBER HBR-325T. Pe acesta il recomand ca fiind cea mai buna solutie. Costa 430 lei si dispune de o putere de 300A. Cu acesta se pot suda electrozi de 1.6 si de 5 mm. Intensitatea amperajului se poate regla foarte simplu, putand fi vazuta la cat e pe un ecran mic – digital. Aparatul are un cablu de 3 metri si are o greutate de 4Kg. Se alimenteaza la 230V.

Din ce am vazut, majoritatea utilizatorilor sunt multumiti de el. Cablurile sunt rezistente, nu se incalzesc, iar clestii sunt extrem de buni la prinderi. Sudura facuta este una uniforma, fara crapaturi si fara scurgeri. Deci, e de nota 10!

 ALMAZ MMA 250A ( AZ-ES002 ) este cea de-a doua recomandare. Este mult mai mic la dimensiuni si la greutate ca cel de mai sus, insa asta are si un dezavantaj – are un amperaj maxim de 250A. Daca nu vrei sa faci sudura in fier gros, eu zic ca este suficient. Aparatul vine cu masca, perie pentru zgura si un prelungitor de 1.8 m.

Poate fi cumparat de aici la un pret ieftin – 443 lei. Daca vrei sa il cumperi in rate, o poti face cu 30 de lei pe luna.

Aparat de sudura ieftin

Ultima recomandare este DC Profesional Velt IGBT 140. Acesta este un aparat de sudura mic, dar puternic. Amperajul sau pleaca de la 20A si ajunge pana la maxim 140A. Cu el se poate executa o sudura perfecta cu absolut orice tip de electrozi (rutilici, bazici, inox si fonta)

Acest aparat de sudura costa 439 lei si poate fi cumparat de aici. Eu zic ca este ok si ca isi merita fiecare banut.

Daca aveti recomandari, va invit in sectiunea comentarii si sa discutam impreuna!

Vedeti si bormasina cu acumulator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *