Aspirator de mana ideal pentru curatenia in masina
general

Aspirator de mana ideal pentru curatenia in masina

Un aspirator de mana vine de fiecare data ceas atunci cand vine vorba de curatenia masinii. De aceea am zis ca ar fi ok sa va prezint cel mai ok aspirator – Alfawise H8S. Acesta este ieftin si suficient de puternic, astfel incat sa faci o curatenie buna.

Alfawise H8S este un aspirator modern, fara sac pentru depozitarea prafului. Presiunea de absorbtie de 7000Pa, ceea ce inseamna foarte mult pentru un aspirator de mana. Ca si capacitate de depozitarea a murdariilor, avem un rezervor de 500ml.

aspirator de mana

Despre el pot sa mai spun ca are un acumulator 2200mAh de tip Li-Ion cu 14.8V si ofera o autonomie de 25 minute. Ce este interesant la el este ca putem aspira chiar si lichide, rezervorul permitand undeva la 150ml.

Cam asta gasim la un aspirator ieftin, de doar 164 lei. In pachet avem incarcatorul, diferite capuri pentru aspirare, aspiratorul si manualul de utilizare.

Daca vi se pare interesant si vreti sa aflati mai multe informatii despre el sau vreti sa il cumparati, il gasiti aici (gearbest) la un pret de 164 lei. Transportul costa 28 lei si ajunge acasa la voi in 3-7 zile.

Mai jos am pus video-ul de prezentare facut de cei de la Gearbest. Sa imi spuneti ce parere aveti despre el si daca il gasiti util.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *