Aspirator inteligent Xiaomi Deerma VC20
general

Aspirator inteligent Xiaomi Deerma VC20

Xiaomi Deerma VC20 este un aspirator special conceput pentru o curatenie mult mai eficienta in casa. Design-ul ergonomic si faptul ca este fara fir il face foarte util. Poate fi folosit la curatarea oricarei suprafete din casa, dar si a peretilor, perdelelor si asa mai departe. Xiaomi Deerma VC20 este aspiratorul universal bun la toate.

Capacitatea rezervorului nu este mare, are 0.6L, insa asta se datoreaza faptului ca se vrea un aspirator practic, de utilizat cu o singura mana. Mai mult decat atat, il puteti folosi si la curatat masina sau orice alt spatiu unde accesul se face mai greu.

Aspiratorul foloseste o baterie de 2200mAh, lucru ce duce la o autonomie de lucru de 30 minute. De incarcat se incarca relativ repede, astfel incat sa nu astepti mult daca nu ai terminat curatenia deja in jumatate de ora.

Xiaomi Deerma VC20 vine la pachet cu 3 capuri de aspiratie, o prelungire a tevii de aspiratie si incarcator. Toate cele 3 capuri te vor ajuta la o curatenie mai eficienta si mai rapida.

Daca vrei sa cumperi aspiratorul inteligent Xiaomi Deerma VC20 o poti face din Romania prin intermediul celor de la eMAG (314 lei), sau din China de pe gearbest (345 lei). Preturile sunt dispobille la momentul scrierii articolului.

Cum apreciati acest aspirator? V-ar fi util, l-ati cumpara? Ce-i drept mie imi cam face cu ochiul si deja ma gandesc serios sa il trec pe lista dorintelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *