Aspirator Lenovo X1 - Robot Vaccum
general

Aspirator Lenovo X1 – Robot Vaccum

Lenovo doar ce a intrat pe piata aspiratoarelor inteligente si a lansat modelul X1. Prezenta pe piata a comapniei Lenovo face ca toate celelalte branduri sa isi recalculeze preturile. De ce spun asta? Pentru ca Lenovo X1 este un aspirator ieftin, dar cu specificatii foarte bune.

Lenovo X1 este echipat cu un senzor LDS ce scaneaza foarte bine locuita, astfel incat sa ofere cel mai bun timp pentru aspirare. Pentru o curatenie cat mai buna, X1 foloseste o putere de aspiratie de 2200Pa. Pe langa acesta, mai are un rezervor de apa de 170ml si unul pentru praf de 585ml.

Aspiratorul se bucura de 3 moduri de curatenie – aspira si da cu mopul, aspira si da doar cu mopul. In timp ce aspira si detecteaza covoare, aceesta intensifica puterea de aspirare in mod automat, pentru a lasa in urma un covor moale si pufos. Poate urca obstacole de 20mm si poate fi controlat vocal.

Aspirator Lenovo X1

In ceea ce priveste autonomia de lucru, Lenovo X1 are o baterie de 3.000mAh ce asigura intre 100 si 120 minute de aspirare. In momentul cand este aproape sa se descarce, merge singur la baza si se pune la incarcat.

Controlul se poate face prin aplicatii precum Amazon Alexa sau Google Home. Insa aplicatia recomandata de Lenovo este cea proprie, si anume Lenovo Cleaner.

In concluzie, chiar daca Lenovo a intarziat putin pe aceasta piata, se pare ca vor recupera numai de cat. Sunt sigur ca o sa fie foarte apreciat datorita pretului si a calitatii sale.

Daca vrei sa cumperi aspirator Lenovo X1, o poti face prin acest link. Acesta este vandut de gearbest la un pret 430$ si ajunge acasa la tine in 15-25 de zile. Costul transportului este de 12.42$.

Daca vi se pare totusi scump, ar fi bine sa aruncati o privire si peste Alfawise V8S PRO E30B. Costa 735 lei, dar nu are functie de mop.

One thought on “Aspirator Lenovo X1 – Robot Vaccum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *