Aspirator robot Lefant cu functie de mop
general

Aspirator robot Lefant cu functie de mop

Despre aspiratoare robot am mai scris si aici, insa cu toate astea, modelul M501-A Pro de la Lefant m-a facut sa il prezint in acest articol. Acesta este un aspirator robot ieftin cu functie de mop. Adica, si spala in timp ce aspira.

Lefan este un produs de la Xiaomi, insa la un pret mai accesibil. Cu toate astea, calitatea produsului nu este afectata cu nimic. Totul este asa cum trebuie si cu siguranta nu vei simti ca ai in mana un produs chinezesc.

Aspiratorul robot Lefant se bucura de un design modern, practic si extrem de bine realizat. Nu sunt probleme la imbinarea plasticului si nici nu lasa o senzatie neplacuta la atingere. Ca sa se strecoare peste tot, inaltimea sa este de doar 8 cm.

Pentru a fi mai usor de folosit, aspiratorul poate fi controlat cu telefonul cu ajutorul aplicatiei speciale Google Home ce o gasiti in google play. De aici se poate programa timpul de aspirare, modul si locul. Aspiratorul poate fi controlat si prin comanda vocala.

Ca specificatii de performanta, Lefant M501 se bucura de o putere de aspirare de 2200Pa, un rezervor pentru apa de 300ml si un rezervor pentru murdarie de 600ml. Aspiratorul mai dispunde de o baterie de 2600mAh ce ofera un timp de lucru intre 1.5 si 2 ore.

Ca sa finalizez prezentarea, vreau sa va reamintesc ca aspiratorul are si mop, ceea ce permite si spalarea gresiei, parchetului sau podelelor.

Daca vi se pare interesant si vrei sa il cumparati, sau doar sa gasiti mai multe informatii despre el, puteti intra aici. Il vinde Gearbest la un pret de 813 lei, ceea ce il face cel mai ieftin aspirator robot cu functie de mop.

Sa imi lasati si mie mai jos un comentariu cu parerile voastre despre acest produs si daca l-ati cumpara din China.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *