Aspirator vertical si mop disponibil la un pret bun - CECOTEC CONGA
general

Aspirator vertical si mop disponibil la un pret bun – CECOTEC CONGA

In oferta celor de la gearbest si-a facut simtita prezenta cea mai buna oferta in materie de aspiratoare verticale si mop. CECOTEC CONGA are un pret de doar 542 lei, astfel fiind cel mai ieftin aspirator si mop.

CECOTEC CONGA poate fi folosit in functie de nevoi. Se poate folosi ca si aspirator pentru curatat covoare, parchet, gresie si asa mai departe, se poate folosi ca si aspirator de mana pentru curatat canapele, masini sau ca mop pentru a spala pe jos in casa.

Aspiratorul functioneaza fara fir si are o autonomie de lucru de pana la 65 minute. Depinde foarte mult de modul de utilizare. Incarcarea bateriei se face undeva la 4 ore. Eu zic ca autonomia de lucru este suficienta pentru a face curatenie in intreaga casa.

Capacitatea rezervorului de aspirare este de 0.6 – 1L, iar acesta nu este bazat pe sac clasic. Pentru afisarea informatiilor cu privire la starea bateriei si modul de lucru avem un panou pe LED-uri. Greutatea aspiratorului este de 4Kg.

Daca sunteti interesati de aspiratorul vertical si mop, il puteti gasi in oferta celor de la gearbest la un pret de 542 lei. Eu zic ca isi merita banii si ca o sa faca exact ce trebuie. Pare de calitate si extrem de practic. CECOTEC CONGA este cel mai ieftin aspirator si mop pe care il putem cumpara la ora actuala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *