general

Autofiletanta (bormasina) ieftina de la Xiaomi AKKU AK 701

Xiaomi AKKU AK 701 este o autofiletanta (bormasina) ieftina destinata lucrarilor marunte. Poti da gauri in pereti, lemn, se pot adauga diversi biti pentru a desaface suruburi si asa mai departe. Imi place ca este mica, puternica si ca are o autonomie de lucru excelenta.

Designul este unul clasic, realizat dintr-un plastic rezistent ce face sa se tina foarte bine in mana. Autofiletanta dispune de doua trepte de viteza, una de 230 rpm si una de 800 rpm, un led pentru a ilumina zona de lucru si un acumulator de 2170 mAh. Acumulatorul se incarca printr-un port USB tip C, ceea ce inseamna ca se poate folosi chiar si un laptop.

In pachet, pe langa autofiletanta Xiaomi AKKU AK 701, gasim o cutie cu 8 biti, acumulatorul Lithium, cablu tip C si manual de utilizare. Eu zic ca este suficient pentru o autofiletanta ieftina.

Autofiletanta ieftina

Daca vreti sa o cumparati, o gasiti pe gearbest la un pret ieftin, redus cu 45%. Transportul costa 3.14 lei si ajunge la voi acasa in aproximativ 15 – 35 de zile.

Mai jos gasiti un video cu autofiletanta Xiaomi AKKU AK 701. Lasati comentarii cu parerile voastre despre ea. Daca se merita sa o cumparam sau nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *