Banda de alergat Xiaomi WalkingPad C1 ideala pentru casa
general

Banda de alergat Xiaomi WalkingPad C1 ideala pentru casa

Cum vremea rea incepe sa se apropie din ce in ce mai mult, alergatul in parc o sa fie o problema. Asa ca daca aveti nevoie de o banda pentru alergat, va recomand sa va uitati si la WalkingPad C1.

WalkingPad C1 este o banda de alergat pliabila, ideala pentru casa. Se pliaza si se poate depozita in orice colt al casei, chiar si sub pat. Masoara 85.50 x 52.80 x 14.55 cm si cantareste 22 kg. Greutatea maxima pe care o suporta pe banda este de 110 Kg.

Modul de lucru poate fi setat din telecomand, dar si din aplicatia WalkingPad APP din Magazin Play. Telecomada are un ecran digital ce afiseaza informatii cu privire la modul de lucru, dar si informatii despre timpul lucrat.

Imi place banda de alergat XIaomi WalkingPad C1 si de aceea am zis ca ar fi bine sa o scot in evidenta prin acest articol. Ma gandesc ca este cineva interesat de asa ceva si ca i-ar prinde bine sa o descorpere.

Banda poate fi cumparata de la gearbest la un pret de 1.685 lei, daca alegi sa folosesti cuponul de reducere WALKINGPAD. Transportul este inclus in pret si ajunge in 50 de zile. Ai de asteptat cam mult cei drept, dar nu platesti nimic in plus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *