bec smart
general

Bec smart controlat prin wifi – Alfawise LE12

Pentru cei pasionati de lumini colorate in casa, a venit momentul sa va prezint bec-ul smart controlat prin wifi Alfawise LE12. Acesta este un bec ce se controleaza prin telefon. Tot ce trebuie sa faci este sa instalezie aplicatia Smart Life si sa insurubezi becul in fasung. Dupa aceea o sa fie simplu pentru toata lumea.

Becul Alfawise LE12 are o putere de consum de 9W, are lumini de tip W900LM, C900LM si dispune de aproximativ 16 milioane de culori. Conexiunea cu telefonul se face prin wifi 802.11b/g/n, ceea ce face o legatura foarte stabila. Multe de spus nu prea sunt de spus despre el, cer este ca functioneaza aproximativ 20.000 ore si ca are un consum redus de energie.

Mie personal imi place ca becul dispune de anumite moduri – citit, noapte, lucru si multe altele. Sau sa programezi cand incepe ziua, cand meri la somn si tot asa mai departe. Este un plus si m-a facut sa il comand, mai ales ca vorbim despre un bec smart ieftin.

Mai multe informatii despre pret si detalii tehnice gasiti pe gearbest. In momentul cand am scris articolul, becul costa 55 lei. Pentru 1.38 bani, primesti coletul acasa la tine in aproximativ 20 de zile. Mai jos am pus un video cu bec -ul smart Alfawise.

One thought on “Bec smart controlat prin wifi – Alfawise LE12

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *