Biciclata electrica ideala pentru traficul din Bucuresti
general

Biciclata electrica ideala pentru traficul din Bucuresti

Vad zilele astea unmare interes pentru bicicletele electrice. Foarte multi aleg sa renunte la masini si sa foloseasca biciclete electrice sau trotinete electrice. Lucru ce il vad cu ochi buni. Cu ocazia asta am zis ca ar fi bine sa va prezint o bicicleta electrica ideala pentru traficul din Bucuresti si nu numai.

Alfawise X1 Folding E-bike este o bicicleta electrica, pliabila si cu o autonomie de 30 Km. Costa 2.000 lei si poate fi cumparata de pe gearbest. Transportul este gratis si poate ajunge in maxim 60 de zile. Pana aici eu zic ca merita sa fie cumparata.

Bicicleta are un design placut si este extrem de practica. Se pliaza foarte bine si are sasiul din aluminiu. O poti transporta intr-o mana si cu siguranta ii vei gasi un coltisor oriunde sa o depozitezi. Insa, in ciuda designului sau firav si elegant, poate sustine 120 Kg. Deci este ideala pentru toata lumea.

Despre autonomie am spus ca tine intre 30 si 60 Kg, iar cand ramane fara curent, putem sa o folosim pedaland. Ca pe o bicicleta normala. Informatiile cu privire la nivelul bateriei, km si mod sunt afisate pe ecranul LCD dispus pe coarne.

Despre bicicleta mai pot spune ca are 3 moduri de mers, prinde maxim 25 km/h si se incarca full in 5 ore. Alfawise X1 Folding E-bike cantareste 17 Kg si are 132 cm.

Dupa cum am spus si mai sus, bicicleta electrica poate fi cumparata de aici la un pret de 2.000 lei. Alta mai convenabila la pret si la autonomie. Daca voi aveti alte recomandari va rog sa lasati un comentariu cu sugestiile voastre.

3 thoughts on “Biciclata electrica ideala pentru traficul din Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *