Bicicleta electrica Xiaomi - Himo C20
general

Bicicleta electrica Xiaomi – Himo C20 (pret si pareri)

Xiaomi Himo C20 este cea mai cautata bicicleta electrica in momentul de fata. Si asta datorita autonomiei de functionare destul de mari si a pretului relativ accesibil. Asta daca ar fi sa il raportam la specificatiile tehnice de-a dreptul de top. De vandut, o vinde Gearbest.com la un pret de 3213 lei. In Romania este livrata in 2-5 zile lucratoare la un cost de curierat de 42.80 lei.

Producatorul chinez Himo si-a dorit o bicicleta electrica realizata din materiale premium, care sa sustina o autonomie de lucru mare si care, nu in ultimul rand, sa nu coste o avere. Asa ca s-au asociat cu Xiaomi si si-au pus fortele la munca. Rezultatul fiind unul comun – bicicleta electrica Xiaomi Himo C20. O bicicleta electrica mai este si Alfawise X1 Folding E-bike. Costa 2.000 lei dar are cateva minusuri.

Bicicleta electrica Xiaomi Himo C20 este pusa in functiune printr-un motor electric dispus in roata din spate. Acesta are o putere maxima de 250W si prinde o viteza maxima de 25km/h. Bateria este detasabila din cadru (se poate incarca in casa doar bateria) si are o capacitate de 10Ah. Incarcarea acesteia se face in 6 ore si tine pana la 80Km. Desigur, bicicleta poate fi folosita si in mod manual, moment in care poti folosi cele 6 viteze. Apropo, franele sunt pe discuri si sunt de calitate Shimano.

Himo C20 foloseste un display LCD pentru afisarea informatiilor cu privire la starea bateriei, Km/h si modul de lucru. Despre bicicleta mai pot spune ca are o greutate de 21Kg, ca se pliaza si ca sustine o greutate de 100Kg. Aici mai am de spus ca teava de la sa este pompa de umflat rotile, atunci cand ai nevoie.

Din totarea bicicletei fac parte: far de tip led pe fata si stop de culoare rosie pe spate. Ambele se alimenteaza cu energie direct de la acumulatorul biciletei. Himo C20 poate fi cumparata atat pe alb, cat si pe negru.

Dupa cum am spus si mai sus, Xiaomi Himo C20 poate fi cumparata de la Gearbest. Pentru 42.80 lei ajunge la tine acasa, fara alte taxe suplimentare. Cupon de reducere N3F41D2F9FA1D001

Cum apreciati acest model? Mie imi place foarte mult ca are un design clasic si ca are o autonomie de lucru foarte buna.

One thought on “Bicicleta electrica Xiaomi – Himo C20 (pret si pareri)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *