BMAX MaxBook S15 - laptop ieftin cu autonomie buna
general

BMAX MaxBook S15 – laptop ieftin cu autonomie buna

Cautati un laptop de buget pe care sa il purtati cu voi peste tot unde este nevoie de el? Luati in considerare si laptopul BMAX MaxBook S15, acesta avand o configuratie hardware buna si un design premium. Asa ca, hai sa il analizam impreuna.

Desi nu este la fel de cunoscut ca si Xiaomi sau Teclast, BMAX este un brand ieftin ce ofera produse de calitate, tot mai apreciate de catre persoanele cu buget limitat. Modelul MAXBOOK S15 este un laptop ieftin cu display ce ofera un unghi de vizibilitate la 180 de grade si dotat cu o configuratie hardware ideala pentru utilizarea zilnica.

BMAX MaxBook S15 - laptop ieftin cu autonomie buna

Laptopul are un ecran IPS cu diagonala de 15.6 inch si rezolutie FullHD. Pe partea hardware, laptopul integreaza 8GB de memorie RAM, 128GB spatiu de stocare pe SSD, procesor Intel Gemini Lake N4100 si placa video integrata Intel UHD Graphics 600.

Pe langa configuratia hardware de top, ultrabook-ul BMAX MaxBook S15 ofera Bluetooth 5.0 si dual-band 2.4G / 5G WIFI 802.11 a / b / g / n / ac pentru conexiune wireless. Desigur, are si HDMI si USB.

Bateria este Li-Polymer si ofera o autonomie de lucru in jur de 6 – 8 ore de lucru. Eu zic ca este suficient chiar si pentru cele mai active persoane.

BMAX MaxBook S15 nu este un laptop extrem de performant, insa iti faci treaba perfect pe el. Acesta vine livrat cu licenta Windows 10 si poate fi cumparat de aici la un pret de 1419 lei. De stiut ca vine din China si ajunge in circa 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *