Boxa portabila ieftina de la Xiaomi

Boxa portabila ieftina de la Xiaomi – Video

Iubitorii de muzica care au nevoie de o boxa portabila de calitate cu dimensiuni reduse si pe care sa o poata cumpara la un pret special, Xiaomi Speaker Square este exact ce trebuie. Am gasit-o pe gearbest la un pret de 115 lei. In Romania nu a ajuns inca, dar gasim ceva similar la eMAG.

Boxa arata foarte bine. Are carcasa realizata din aluminu, masoara 154.5 X 60 X 25.5mm si cantareste 227 de grame. Deci cu aceste dimensiuni si greutate nu o sa ne fie greu sa o luam cu noi peste tot. Ca si culori o gasim doar pe alb.

Daca designul este unul premium, specificatiile nu au cum sa fie altfel decat pe masura. Sunetul este redat de doua boxe de 2.5W si cu o impedanta de 3 Ω. Sunetul este clar puternic si cu bass. Cu siguranta nu vor fi strambaturi din nas la acest capitol. Aici mi-ar fi placut sa gasim si un port audio 3.5mm, insa nu este.

Singurul mod de a pune muzica pe boxa este prin Bluetooth. Nu are slot pentru card si dupa cum am spus si mai sus nici jack audio. Bateria este Lithium Polymer cu o capacitate de 1200mAh si poate tine o autonomie de 10 ore in redare muzica.

Cam astea sunt de spus pe scurt despre boxa portabila Xiaomi Speaker Square. O puteti cumpara de aici la un pret de 115 lei. Transportul este inclus in pret si poate dura ceva pana ajunge la tine acasa.

Video realizat de Martijn Wester

Leave a Comment