boxa xiaomi mi
general

Xiaomi Mi XMY02JY – boxa portabila ieftina ideala pentru vacante

Cu totii ne dorim sa avem parte de un sunte de calitate in vacante. Sa ascultam o muzica buna in jurul unui foc de tabara sau a unui gratar. De aceea, azi am zis sa va recomand boxa portabila Xiaomi Mi XMY02JY. Este ieftina si extrem de portabila si cu o autonomie de lucru extrem de buna.

Boxa se poate conecta la device-uri prin bluetooth v.5, ceea ce inseamna o conexiune stabila si un consum redus de energie, dar si un sunet cat mai original. Se alimenteaza prin cablu USB tip C. Bateria este de 2600 mAh si asigura 8 ore de redare audio la volum maxim.

boxa Xiaomi Mi

Design-ul este unul foarte frumos. Are forma cilindrica, ceea ce o face mult mai practica. Forma cilindrica ajuta foarte mult si la redarea unui sunet 360 de grade. Avem doua boxe pe laterale si un subwoofer pe partea inferioara. Puterea suntetului este de 5W, ceea ce inseamna ca se aude destul de tare.

Despre boxa Xiaomi Mi XMY02YX mai pot spune ca este certificata IP55, adica rezista la picaturi de apa (nu scufundari), praf si noroi. Intr-o alta ordine de idei, este ideala pentru conditiile din vacante.

Desigur, boxa poate fi folosita si pentru a vorbi la telefon, ca si speaker. Pentru o experienta cat mai buna, boxa se bucura de functia noise reduction dual mic. Adica are doua microfoane ce anuleaza zgomotele de pe fundal, astfel te auzi doar tu.

Boxa portabila poate fi cumparat de pe gearbest la un pret 52$. Transportul este gratuit pana la tine acasa, fara sa platesti vreo taxa. Doar ca ajunge in 15 – 35 de zile. Dar eu zic ca merita asteptarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *