Camera de supraveghere
general

Camera de supraveghere Wi-Fi rezistenta la apa

Daca esti mai tot timpul plecat de acasa si vrei sa ai controlul asupra ei, solutia ideala este o camera video de supraveghere. De aceea iti prezint modelul Stalwall S1.

Camera de supraveghere se leaga la internet prin Wi-fi. Deci poate fi controlata din orice loc al lumii. Se poate folosi cu aplicatie Android, iOS sau de pe orice desktop. Pentru o mai buna utilizare, Stalwall S1 ofera protectie impotriva apei si functia infrared night vision ce bate pana la 30 de metri.

Pentru unghiuri mult mai bune, camera se poate roti pana la 320 de grade pe orizontal si 90 de grade pe verticala. Claritatea video este de tip Full HD iar in cazul in care vrei sa stochezi direct pe card o poti face direct cu ajutorul unui MicroSD de maxim 128GB.

Despre ea nu sunt prea multe de spus. E clar, cine vrea o camera de supraveghere cu Wi-Fi si protectie la apa, disponibila la un pret rezonabil, Stalwall S1 este solutia ideala.

Poate fi cumparata de aici (gearbest) la un pret foarte mic de doar 175 lei. Odata cumparata, coletul ajunge la tine in mod gratuit in 15-30 de zile. Daca vrei sa ajunga mai repede, trebuie sa platesti undeva la 20 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *