Camera video sport ieftina cu filmare 4K
general

Camera video sport ieftina cu filmare 4K

Acum ceva timp in urma camerele video de actiune erau un moft. Filmau cel mult la rezolutie HD si costau o avere. Insa in zilele de azi avem o varietate de camere video sport. Sunt multi mai ieftine si au ajuns sa filmeze la rezolutii 4K si sa ofere functii smart. Un exemplu este modelul asta. Costa sub 200 lei si este ideal pentru iubitorii sportului.

Camera video vine de la Helmet si pot spune ca este una dintre cele mai ok pentru pragul de 200 lei. La banii astia primim o camera de dimensiuni mici cu functii de top. Are acumulator de 1050 mAh ce tine pana la aproximativ 2 ore de filmare 4K, un ecran de 2 inch si senzor SONY IMX179 cu deschidere 1/3.2 inches. Camera mai ofera suport Wi-Fi si slot pentru carduri microSD de maxim 32Gb.

Camera in sine nu este rezistenta la apa, insa datorita carcasei de protectie primita in pachet, nu sunt probleme. Poate fi folosita fara grija in timpul scufundarilor sau in orice alta conditie. Tot in pachet mai gasimi un selfie stick, suport de prindere pe casca si bicicleta si multe alte accesorii.

In cazul in care vi se pare interesanta si doriti sa o cumparati, o gasiti pe gearbest la un pret 131 lei. Transportul la ea costa in jur de 3 lei si ajunge in 15-28 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *