Casti ieftine in-ear Xiaomi

Casti wireless in-ear Xiaomi Haylou GT1 TWS

Cele mai tari cati in-ear ale momentului sunt cu siguranta modelul Xiaomi Haylou GT1 TWS. Le recomand datorita pretului de odar 117 lei, a faptului ca sunt extrem de drumoase si practice si ca au senzor de amprenta. Poti fi cumparate la reducere de pe gearbest. La eMag le gasiti la un pret de 145 lei.

Castile sunt compatibile cu orice tip de telefon cu bluetooth v5.0. Acestea se bucura de functii precum multi-touch, DSP anulare zgomot, dar si de un certificat IPX5 ce le fac rezistente la apa.

Pe partea de autonomie avem cate o baterie de 43mAh pe casca si una de 310 pe suportul de incarcare. Castile rezista pana la 3.5 ore de convorbiri telefonice si se incarca in aproximativ 1.5 ore.

Cam asta primim pentru 117 lei. Eu zic ca sunt un chilipir si nu strica sa le avem la indemana. Imi plac la design si ca vin de la un producator chinez serios. Le recomand cu incredere si sunt sigur ca si voi le gasiti practice.

1 Thought to “Casti ieftine in-ear Xiaomi”

  1. Rux

    In poza sunt Haylou si in linkul de pe Emag sunt Xiaomi Airdots. Haylou nu au treaba cu Xiaomi 🙂

  2. […] treaba. Nu le recomand celor pretentiosi. Ca o alternativa la PROMATE Primebud sunt cu siguranta Xiaomi Haylou GT1 TWS […]

Leave a Comment