general

Cat costa cea mai buna bormasina cu acumulator?

Nu este simplu deloc sa gasim cea mai buna bormasina cu acumulator. Chiar si pentru cel mai bun mester, sunt ceva probleme in acest sens. Si asta datorita ofertei prea mari pe care o gasim pe piata. De aceea, in acest articol vreau sa vorbim despre cea mai buna solutie. Bormasina cea mai ok la pret, dar care sa faca treaba.

Bun. Multi o sa imi zica despre DeWalt. Intr-adevar este o bormasina foarte buna. Poate cea mai buna de pe piata, insa noi vrem ceva accesibil. Nu sa dam o avere pe ea. Ceva pana in maxim 400 lei.

Daca am lamurit acest aspect, las mai jos optiunea mea. O sa va spun de ce cred ca este cea mai ok. Asa ca va invit sa vedem ce stie sa faca bormasina de gaurit WAINER L21.2.

WAINER L21.2 costa in aceasta perioada 374 lei si este disponibila aici. Multi veti spune ca pretul este discutabil. Ca nu este chiar asa de ieftina. Nici nu trebuie sa fie! Costa exact atat cat trebuie. Bormasina vine cu doi acumulatori de 21V, cutie si incarcator. Cat despre calitatea sa, doar cuvinte de lauda.

Corpul este realizat dintr-un plastic de cea mai bun calitate. Ofera un grip bun si se simte bine in mana. Mandrina este din metal in totalitate si face strangerea burghielor automat. Despre ea pot sa mai sun ca are un cuplu de strangere de 45 Nm si ca are o viteza de rotatie maxima de 1650 rpm. Are si percutie!

Cam asa arata cea mai buna bormasina cu acumulator pentru bugetul asta. Sa nu ne intelegem gresit. Cu siguranta exista ceva si mai bun, dar care costa alti bani.

In cazul in care aveti alte optiuni, lasati un comentariu cu sugestiile si prin care sa le si argumentati. Va astept!

One thought on “Cat costa cea mai buna bormasina cu acumulator?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *