cel mai bun card pentru vacanta
general

Cel mai bun card pentru vacanta – Revolut, Curve sau Monesse?

Cel mai bun card pentru vacanta. Exista asa ceva? Vreau sa incep sa calatoresc in cat mai multe tari din lume si as vrea sa stiu daca exista ceva care sa mearga oriunde si sa converteasca RON in banii locali. De aceea vreau sa va intreb daca aveti cunostinte de asa ceva. Eu am gasit ceva informatii despre Revolut si ceva despre Curve.

Despre Revolut am scris in acest articol. Ce face si cum lucreaza. Este un card din ce in ce mai folosit de persoanele ce merg in vacante in diferite tari. Se descurca excelent si se poate face cont si cere cardul gratuit. Desigur merge sa faci cumparaturi cu el si din Romania in magazinele de afara.

Despre Curve nu prea stiu mare lucru. Nu am folosit si nu prea am prins ideea cum functioneaza. Cert este ca si el se poate cere in mod gratuit. Si ce este foarte tare e ca iti da 5 Lire la primi 10 Euro cheltuiti. Aici ai optiune gratuita (card albastru) si una premium ce costa 10 Euro lunar (card negru).

Din auzite am inteles ca exista si Monesse. Nu stiu ce si cum lucreaza. De aceea, cine foloseste acest card sa lase un comentariu cu informatii referitoare la modul sau de lucru.

Alte carduri de incredere nu cunosc. De aceea va intreb pe voi, care este cel mai bun card pentru vacanta, pe care il folositi voi atunci cand iesiti din tara si aveti nevoie sa faceti plati in monezile locale.

Tin sa mentionez ca vreau un card cu care sa fac cumparaturi pe site-urile din afara, gearbest de exemplu. Sa pot plati pana si la ultimul magazin din India, ca sa zic asa si care sa nu perceapa un comision foarte mare. Apropo, sa faca si conversia automat in functie de moneda tarii in care ma aflu. Cam asa vad eu cel mai bun card pentru vacanta 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *