CHUWI AeroBook Plus- laptop ieftin cu rezolutie 4K
general

CHUWI AeroBook Plus- laptop ieftin cu rezolutie 4K

CHUWI AeroBook Plus  este cel mai ieftin laptop cu rezolutie 4K de pe piata. Mai exact, costa 2242 lei. Si asta dupa ce a fost redus cu 48%. Oferta este disponibila inca 14 zile, dar in limita stocului. Laptopul ajunge in 7 – 15 zile, pentru 103 lei.

Laptopul arata bine. Are carcasa din aluminiu, bine finisat si placut la atingere. Arata similar cu un macbook air, doar ca ruleaza Windows 10. Ca si greutate, avem 1.7 Kg, iar ca si greutate avem 15 mm. Deci,avem un laptop extrem de bine pregatit intr-o carcasa de senzatie.

CHUWI AeroBook Plus vine echipat cu un procesor Intel i5 6287U ce decodifica rezolutii 4k, un chipset video integrat Iris Grafica 550, 8GB de memorie RAM si 256GB spatiu de stocare pe SSD.

Laptopul mai integreaza Bluetooth 5.0 si dual-band 2.4G / 5G WIFI 802.11 a / b / g / n / ac pentru conexiune wireless. Mai are HDMI, USB tip C, jack audio de 3.5 mm, USB 3.0 si slot pentru carduri TF.

Bateria este Litiu-ion Polymer si ofera o autonomie de lucru in jur de 7 – 8 ore de lucru. Eu zic ca este suficient chiar si pentru cele mai active persoane.

Laptopul AeroBook Plus este ideal pentru cei care vor ceva ieftin, dar bun pentru editat continut video sau foto. Configuratia hardware si sistemul de operare Windows 10, cu care vine la pachet, se descurca de minune.

Poate fi cumparat de aici la un pret redus cu 84%!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *