CHUWI HeroBook Pro 14.1 este un alt laptop ieftin ce merita cumparat
general

CHUWI HeroBook Pro 14.1 este un alt laptop ieftin ce merita cumparat

Desi trebuie sa recunosc ca pana in prezent nu am testat nici un laptop CHUWI, va spun ca urmaresc indeaproape evolutia lor. Asa am dat peste modelul CHUWI HeroBook Pro 14.1, un laptop ieftin ce merita cumparat. Are 8GB de RAM, 256GB pe SSD si licenta Windows 10.

Laptopul se face remarcat prin designul premium, realizat din aluminiu si ceva plastic. Are dimensiuni rezonabile si cantareste 1390 grame. Acesta este disponibil doar pe gri, dar nu cred ca erau necesare mai multe variante de culori. Arata foarte bine asa.

Sub “capota” avem o configuratie hardware ideala pentru internet, filme, office si ceva jocuri care nu au cerite foarte mari. CHUWI HeroBook Pro integreaza un procesor Intel Gen Gemini Lake N4000 quad core tactat la maxim 2.6GHz, 8GB de RAM, placa video integrata Intel UHD Graphics 600 si 256GB spatiu de stocare disponibili pe SSD. In cazul in care ai nevoie de mai mult spatiu de stocare, poti adauga un SSD M.2 de maxim 512GB. Ecranul este IPS Full HD cu diagonala de 14.1 inch.

Laptopul mai integreaza o camera web de 0.3MP, wifi dual-band 802.11 a/b/g/n/ac, bluetooth v4.0, mini HDMI, jack audio de 3.5mm, slot pentru carduri MicroSD si doua porturi USB 3.0. Bateria este de 38W, ceea ce inseamna ca este uriasa. Aceasta se incarca in aproximativ o ora si jumatate si ofera o autonomie de 9 ore.

Mai multe informatii despre laptopul CHUWI HeroBook Pro gasiti pe site-ul gearbes. Laptopul poate fi cumparat in aceasta perioada la un pret de 1473 lei 1158 lei. Coletul ajunge la tine acasa gratis, fara nici un cost suplimentar in aproximativ 20 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *