Coletele din China
general

Coletele din China ajung, dar mai greu

Vad ca tot mai multe persoane aleg sa cumpere produse din China. Un lucru cat se poate de firesc. Avem preturi mult mai mici si produse noi disponibile prima data in China si abia dupa cateva luni si la noi. Asa ca cea mai ok optiune cand vine vorba de achizitionarea unor anumite produse, China este prioritatea numarul 1. Cel putin la mine.

Insa, acum cu Covid-19, cei drept, coletele din China ajung un pic mai greu. Dar ajung. Intarzierea este de cateva zile, maxim o saptamana. De ce exista o astfel de inatrziere? Pai pentru ca sunt tinute in carantina, in anumite depozite, in Europa dupa ce ajung din China. Se zice ca pe carton virusul poate trai pana la 24 de ore.

Deci, ca o recapitulare. Toate coletele din China ajung. Nu trebuie sa ne facem griji in aceasta privita, doar ca trebuie sa astepta. Eu zic ca, chiar si in aceste conditii tot mai ok e sa cumparam din afara. In Romania sunt preturi mult prea mari.

Voi, faceti cumparaturi din China? Cum vi se pare ideea de a baga toate coletele in carantina 24 de ore si dupa aceea sa fie livrate? Eu zic ca e ok si as vrea sa vad asta si la noi.

One thought on “Coletele din China ajung, dar mai greu

 1. Buna ziua ,

  Va puteti externaliza serviciile IT cu noi, avem multe optiuni:
  – Dezvoltare de software
  – Administrare server Linux si Windows
  – Administrare VMware
  – Retele
  – Dezvoltare web si gazduire
  Intra pe ngbss.com . Proiectele dvs sunt succesul nostru.

  Toate cele bune,
  Echipa NGBSS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *