Comparatie pret China VS Romania la Xiaomi Mi 9T PRO
general

Comparatie de pret pentru Xiaomi Mi 9T PRO-China VS Romania

Nu de putine ori am spus ca preturile difera foarte mult in Romania fata de China, chiar si de intreaga Europa. Un fapt concret se vede si in pretul telefonului Xiaomi Mi 9T Pro. Diferenta este de 650 lei.

Xiaomi Mi 9T Pro este un smartphon nou a companiei chineze si face mari valuri pe net. Se cumpara masiv in afara si asta pe merit. Este un telefon frumos, puternic si cu un pret accesibi. Intr-un cuvant este de TOP.

Ca specificatii avem urmatoarele: procesor qualcomm SDM855 Snapdragon 855, 6GB de RAM, 64GB spatiu stocare, senzorde amprenta inclus in ecranul Amoled de 6.39 inch, baterie de 4000 mAh si un ansablu foto/video format din 3 camere de 48.0MP + 13.0MP + 8.0MP . Sistemul de operare cu care vine din fabrie este Android Pie si cu siguranta v-a primi upgrade la versiunea 10.

De unde il putem cumpara? Din China il putem cumpara prin intermediul celor de la GEARBEST la un pret de 1296 lei, iar in Romania il gasim pe EMAG la un pret de 1.949 lei. Cei drept coletul din Romania ajunge mai repede la tine. Cel din China ajunge in 15-25 zile.

Voi ce alegeti, pretul mai mic sau perioada livrarii coletului mai rapida?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *