Cub Gocomma 1100 Magic cu 4 prize si 2 USB-uri
general

Cub Gocomma 1100 Magic cu 4 prize si 2 USB-uri

Nu stiu voi cum va descurcati cu prizele dar la mine mereu este o problema. Ba am nevoie sa imi pun laptopul la incarcat si nu mai am loc de incarcatorul telefonului, ba una, ba alta. Asa ca am fost nevoit sa caut o alternativa. Si am gasit cubul magic Gocomma 1100 .

Cu ce vine cubul Gocomma 1100 in plus fata de alte hub-uri de genul asta? Pai imi place ca desi este un produs chinezesc are inclusa si limba romana in manualul de utilizare, ca toate cele 4 prize nu sunt obstructionate reciproc si ca avem doua porturi USB de 2.1A 5V.

Desigur, cubul foloseste impamantarea si previne scurt-circuitul. Ca materiale de constructie avem palstic de calitate rezistent la temperaturi mari si la socuri mecanice. Ca dimensiuni avem 7.40 x 7.40 x 11.60 cm si cantareste 200g.

Poate fi folosita cu usurinte oriunde ai nevoie de mai multe prize la un loc. De aceea este ideala pentru birou, concedii si casa. Daca ai nevoie si de mai multe prize, poti sa cumperi doua cuburi si sa legi unul de altul.

Daca si tu ai aceeasi problema ca si mine, cumpara-ti cubul Gocomma 1100 Magic. Il gasesti pe gearbest la un pret de 56 lei. Coletul ajunge la tine 15 – 30 de zile fara alte taxe.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *