Oferte

Cupon de reducere pentru ONEPLUS 7

Pentru cei interesesati de telefoanele celor de la OnePlus, pot profita de cea mai buna oferta. In aceasta perioada pot cumpara modelul OnePlus 7 la un pret redus semnificativ. Cuponul : GBOP7GSBW va aduce o reducere de 188 dolari.

Telefonul poate fi cumparat de aici (gearbest) la un pret final de 397 dolari. Pentru a profita de reducere, trebuie sa folositi codul de reducere scris mai sus. Tot aici veti gasi reduceri si pentru OnePlus 7 Pro. Codul de recducere pentru 7 Pro este urmatorul: GBBGOP7TP . In abele situatii, la cumparare veti primi transport gratuit, dar cu timp de asteptare mult prea mare. De aceea va recomamand sa alegeti solutia priority line.

Pentru cine nu cunoaste, OnePlus 7 vine cu u procesor Qualcomm Snapdragon 855, placa video Adreno 640, 8GB de RAM si 256GB spatiu de stocare. Nu dispune de slot pentru card MicroSD. Ecranul este un Amoled de 6.41 inch absolut superb.

Va astept cu intrebari despre telefon si sa imi spuneti daca ati cumpara din afara. Sa imi spuneti daca ati cumparat vreodata de pe gearbest sau orice alt site de genul si daca totul a decurs normal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *