Oferte

Cupon de reducere pentru smartwatch-ul Kospet Prime

Kospet Prime este primul smartwatch cu face ID. Pe langa aceasta functie de top, ceaul se mai bucura de o baterie foarte mare si de 3GB RAM. Daca suna bine pana aici, afla ca are un pret de doar 100$ daca folosesti cuponul GB-KOSPET.

Ceasul este echipat cu doua camere de 8MP cu posibilitatea de a filma si fotografia. Camera frontala este responzabila cu Face ID. Ecranul este un Amoled de 1.6 inch si o rezolutie 400 × 400 pixeli si o densitate 285PPI.

Carcasa este confectionata din ceramica si are o greutate totala de doar 70 grame. Ceasul vine cu o curea din siliconce lasa pielea sa respire si foarte rezistent. Desigur, poate fi pusa si o curea din piele daca vrem ceva mai elegant.

Datorita procesorului puternic cu 4 nuclee MTK6739 de 1,25 GHz, cuplat cu 3 GB RAM si 32 GB memorie interna, Kospet Prime este capabil sa prelucreze cantitati mari de date si sa eficientizeze timpul. Bateria este de 1260mAh si asigura pana la 3 zile de utilizare intensa si pana la 7 zile de standby.

Sistemul de operare pe care il foloseste este Android 7.1.1 cu Google Play preinstalat. Deci, in cazul in care ne dorim anumite aplicatii, nu ne ramane decat sa le instalam din magazinul Google.

De unde il putem cumpara? Ceasul Kospet Prime este disponibil pe gearbest la un pret de 100$ daca folosesti cuponul GB-KOSPET . Transportul este inclus in pret si ajunge in 15-35 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *