Cupon de reducere pentru Xiaomi Redmi Note 8 Pro
general

Cupon de reducere pentru Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Desi este un telefon lansat in August, anul trecut, Xiaomi Redmi Note 8 Pro este in continuare foarte apreciat. Asta se datoreaza camerei foto de 64 megapixeli ce poate filma 4K la 30 de cadre pe secunda si a pretului situat in zona a 1.000 de lei. Dar, daca foloti cuponul de reducere, veti obtine un pret de 983 lei.

Dar astea nu sunt singurile aspect ce il fac un super deal. Xiaomi Redmi Note 8 Pro mai dispune de un design placut, realizat din material premium, dar si de o configuratie hardware pe care va puteti baza cel putin doi ani din momentul de fata.

Cupon de reducere pentru Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Asa ca hai sa vedem ce ofera mai exact Redmi Note 8 Pro pentru cei 983 de lei. Telefonul vine echipat cu 6GB de memorie RAM, 64GB spatiu de stocare si procesor Helio P90T ce este foarte bun atat pe multi tasking, cat si pe autonomie. Ecranul este IPS cu diagonala de 6.53 inch, rezolutie de 2340 x 1080 pixeli si decupatura in ecran sub forma de picatura (pentru camera foto/video).

Camera principala este alcatuita din 4 senzori: 64.0MP + 8.0MP + 2.0MP + 2.0MP. Pe fata avem o camera de 20 megapixeli. Pentru o autonomie de minim 2 zile, telefonul a fost echipat cu o baterie de 4500 mAh, iar incarcarea sa se face in mai putin de o ora cu incarcatorul din pachet de 18W.

Telefonul poate fi cumparat la un pret sub 1.000 lei. Dupa cum am spus si mai sus. El este disponibil pe gearbest si are livrare in Romania in circa 30 de zile. Pentru a beneficia de reducere, folositi cuponul de reducere: GBNOTE8P1

Eu zic ca Xiaomi Redmi Note 8 Pro este un telefon bun, ideal pentru cei ce vor eleganta, putere de lucru si autonomie, intr-un singur loc. Asa ca nu rata oferta! Vezi si Xiaomi Mi A3!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *