dezumidificator ieftin
general

Cel mai ieftin dezumidificator pe care il putem cumpara din Romania

Pentru cei care sunt probleme cu umiditatea din casa, mai ales pe timp de iarna, vreu sa recomand un produs minune. Cecotec BigDry 2500 este Cel mai ieftin dezumidificator pe care il putem cumpara din Romania. Bine, cel mai ieftin care si face treaba.

Ce ne propun cei de la Cecotec? Pai in primul rand, un pret destul de ok. In al doilea rand, ne propun sa rezolvam problema cu umiditatea din casa intr-un mod simplu si silentios. Ce altceva ne mai trebuie?

Cecotec BigDry 2500 este capabil sa actioneze intr-o incapere de maxim 25 m². Acesta are un rezervor de 1L si poate aduna undeva la 0.7l pe zi. Deci este ok pentru a functiona o zi intreaga. Ca si functie avem dezumidificare si purificarea aerului. Dispozitivul permite  selectarea a 2 niveluri de dezumidificare, adaptand intensitatea la fiecare situatie.

Dezumidificatorul este ralizat dintr-un plastic prietenos cu mediul si placut la atingere. Ca si dimensiuni avem 37 cm lungime, 22 latime si 20 cm inaltime. Greutatea sa este de 3Kg.

In cazul in care ai nevoie de asa ceva si vrei sa vezi oferta, intra AICI. Eu zic ca este un pret bun pentru un dezumidificator atat de bun. El poate fi folosit mereu, mai ales ca are si functia de a purifica aerul din casa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *