general

Dezumidificator ieftin de la Xiaomi – Deerma DEM – CS10M

Ca tot vine sezonul geros, zic ca ar fi ok sa va prezint un dezumidificator ieftin de la Xiaomi. Deerma DEM – CS10M este ideal pentru un apartament cu 2 camere si costa 147 lei. Dezumidificatorul este disponibil in China si vine in Romania cu transport gratuit.

Dezumidificatorul lucreaza diferit putin fata de cele clasice. Trebuie doar sa incalzeasca 600 grame de particule de dezumidificare de mare capacitate si sa se usuce timp de 12-15h, poate dura 2-3 saptamani absorbtia umezelii la toate conditiile meteorologice. Pentru a vedea cand aparatul nu mai lucreaza, avem o fereastra prin care vedem bilutele purificatoare. Cand sunt portocalii, absorb apa, cand sunt verzi, nu mai absorb apa.

Dezumificator ieftin de la Xiaomi - Deerma DEM - CS10M

Aparatul se incarca si are o autonomie de lucru foarte mare. Faptul ca are acumulator, faciliteaza foarte mult utilizarea sa. Il putem pune acolo unde este umiditate, in debara, pe balcon, bucatarie sau oriunde in alt loc.

Daca va intereseaza si pe voi asa ceva, il puteti gasi pe gearbest la acest link. Are un pret relativ ieftin, de 147 lei. Transportul este inclus in pret si ajunge in 15-35 de zile. In magazinele din Romania nu l-am vazut, dar daca era sigur costa mult mai mult decat pretul din China.

3 thoughts on “Dezumidificator ieftin de la Xiaomi – Deerma DEM – CS10M

  1. Review varza, nici macar nu ai vazut aparatul. Nu are acumulator si functioneaza pentru o cutie de pantofi, cel mult. Dureaza minim 12h ca sa se regenereze, timo in care se incinge foarte tare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *