Drona chinezeasca ieftina
Bagajul de Vacanta

Drona chinezeasca ieftina cu filmare 4K

Goolrc SG907 este cea mai tare drona chinezeasca pe care o putem gasi in momentul de fata. Este ieftina si filmeaza la rezolutie maxima 4K. Suna prea bine, nu-i asa? Aceasta costa 110$ si poate fi cumparata de pe gearbest.

Mai exact, Goolrc SG907 este o clona a dronei DJI Mavic 2. Designul este similar, doar ca diferenta se vede la calitatea materialelor folosite la realizare lor. Cu toate astea, drona SG907 este rezistenta si ideala pentru cei care vor ceva ieftin. Poate fi folosita in vacante, la realizarea de video-uri sau la explorarea de locuri greu accesibile.

Drona chinezeasca ieftina

Drona are capacitatea sa filmeze in rezolutie 4K, sa faca un zoom optic de 50x si sa zboare timp de 18 minute. Acumulatorul are o capacitate de 1600 mAh si se poate detasa, ca atunci cand nu mai tine sa fie usor de schimbat cu unul nou. Controlul se face printr-un controller in care se pune telefonul. Pentru o mai buna precizie in control, acesta dispune de functia GPS Global Posistioning.

Drona chinezeasca ieftina

Goolrc SG907 este o drona chinezeasca ieftina, dar se bucura de functii pe care le regasim la modelele consacrate de la DJI. Poate sa te urmareasca, sa faca filmeze un subiect, sa se intoarca acasa in momentul cand nu mai are suficient curent in acumulator si lista continua. Mai multe detalii despre ea gasiti pe site-ul celor de la gearbest. Pachetul contine drona, controller-ul, bateria, incarcatorul, elicele si suruburile aferente. Drona are 2,3 Kg.

Asa cum am spus si la inceputul articolului, drona Goolrc SG907 poate fi cumparata de pe gearbest la un pret de 110$. Costul transportului cu Priority Line pana acasa la tine este de 6.5$.

Ca o concluzie, eu cred ca Goolrc este cea mai ieftina drona chinezeasca cu fimare 4K si fallow me pe care se merita sa o cumparam. Restul sunt doar niste produse jucarii. Tot asa de buna este Xiaomi FIMI A3, dar costa 1.250 lei

Voua cum vi se pare? Credeti ca se merita sa o cumparati? Eu zic ca e mai mult decat ok.

2 thoughts on “Drona chinezeasca ieftina cu filmare 4K

  1. Salutare. Si eu luat una insa dupa ce i-am facut calibrarea , am asteptat modul2 si “viteza” 11 ( sau ce o fi aia).. am pus manevrele pe pornire, a pornit ( iupyyyy) ..dar nu vrea sa se ridice ..ni merg comenzile… ai vreo idee? Ma poti ajuta? Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *