Drona ieftina 5G
general

Drona ieftina 5G si camera 2K- JJRC JJPRO X5

Nu este o drona foarte mare, insa faptul ca este ieftina cu conexiune 5G WiFi si ca poate filma la o rezolutie maxima 2K, face din JJRC JJPRO X5 jucaria anului. Imi place foarte mult ca are functie de urmarit (se tine dupa tine), ca are o camera 360 de grade si ca se intoarce la tine in cazul in care iese din aria de actiune a telecomenzii.

Drona JJRC JJPRO X5 arata bine. Aceasta este realizata din materiale de buna calitate, rezistente la julituri si chiar lovituri. Masoara 35 x 35 x 9.5 cm si cantareste 400 grame fara camera foto. Pe drona gasim lumini de semnalizare si un blit pentru filmarea pe timp de noapte. Ca sursa de energie avem o baterie de 1800 mAh ce asigura pana la 20 minute de zbor. Timpul de incarcare este de 5 ore. Raza de actiune este aproximativ 500 de metri.

Deci, desi este o drona ieftina, JJPRO X5 se remarca cu conexiune extrem de stabila prin 5G WiFi. De asemeni, transferul de date se face instant. Are GPS, camera video 2K si foarte multe aplicatii ce fac utilizarea sa mult mai usoara si distractiva.

In pachet gasim drona, telecomanda, bateria de 1800mAh cu 7.4V, incarcator, cablu de transfer, surubelnita, elicele si carti. Pun mai jos un videoclip cu drona JJPRO X5. Sa vedeti modul cum lucreaza si cum arata.

Drona poate fi cumparata de aici la un pret bun – 686 lei. Aceasta ajunge acasa la voi in 15 – 60 de zile. Costul transportului este 0.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *