Drona Xiaomi FIMI A3 - pret ieftin din China
general

Drona Xiaomi FIMI A3 – pret ieftin din China

Xiaomi si-a marit segmetul dronelor de ceva timp cu modelul FIMI A3. Desi a trecut ceva de cand a fost lansata, drona se bucura in continuare de un public mare. Pretul ieftin si faptul ca are o autonomie destul de mare, face din Xiaomi FIMI A3 drona ideala pentru amatori.

Xiaomi FIMI A3 este cea mai ieftina drona cu filmare FullHD si stabilizare pe 3 axe. Lucrul asta l-am mai vazut la dronele DJI, dar la un pret mult mai mare. Inca un atuu pe care il are acest model, consta in telecomanda cu ecran inclus ce ajuta foarte mult la dirijarea in aer. Bateria are o capacitate de 2.000 mAh si poate sustine pana la 27 de minute.

Drona poate sa zboare la o distanta de pana la 1 Km , poate transmite live la calitate fullHD direct pe telecomanda si poate sa se tina dupa tine datorita functie follow me. Xiaomi FIMI A3 cantareste 560 grame, de aceea este inclusa in categoria dronelor destinate amatorilor. In pachet gasim drona, telecomanda, manuale si cablu de alimentare.

Pentru cei care sunt interesati de acest model, pot gasi mai multe informatii aici. Drona poate fi cumparat din Romania de aici la un pret de1.750 lei, iar din China de aici la 1.250 lei. Deci, dupa cum vedem pretul din China este mult mai ieftin. Daca vrei sa o cumperi de afara, afla ca trebuie sa platesti in jur de 28 lei pentru a o primi in 3-7 zile direct la tine la usa.

In cazul in care o lovesti si ai nevoie de piese pentru schimb, nu te panica, gasesti pe net tot ce ai nevoie. Xiaomi FIMI A3 este dupa cum am spus si mai sus o drona ieftina ideala pentru amatorii de fotografii de sus. O recomanda datorita raportului calitate/pret si a faptului ca se bucura de o calitate FullHD a video-urilor facute cu ea.

One thought on “Drona Xiaomi FIMI A3 – pret ieftin din China

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *