FIMI PALM
general

Gimbal FIMI PALM- camera video pentru Youtube

Daca va uitati la cei mai mari vloggeri de pe Youtube, majoritatea folosesc o camera video de mana. Ei bine, aceasta este Gimbal FIMI Palm. are dimensiuni mici, lucreaza pe 3 axe si filmeaza la rezolutie maxima 4K.

Mai exact, camera este un produs Xiaomi, ceea ce inseamna ca avem parte de calitate premium. Camera se tine intr-o singura mana si poate fi folosita in conditii de meteo extreme.

Camera este de la Sony cu o ampertura de 1/2.6 inch CMOS si 12 megapixeli, filmeaza in format MP4 la o rezolutie maxima 4K cu 30 cadre pe secunda. Unghiul de filmare este de 128 grade. Autonomia de lucru duce undeva la 240 minute, iar asta se datoreaza bateriei de 1.000mAh. Gimbal FIMI PALM mai dispune de Wi-Fi, bluetooth si slot pentru carduri micro SD de maxim 256Gb.

Pentru transferul de date, dar si pentru incarcare foloseste un port USB de tip C. Stabilizarea optica este pe 3 axe si ofera  o serie de caracteristici video interesante, cum ar fi Smart Tracking, Story Mode, FPV Mode, Follow Mode, Pitch Lock Mode, Full Lock Mode, Time Lapse si mult cautata functie Hyper Lapse (imagini in miscare).

Deci, in concluzie, Gimbal FIMI Palm de la Xiaomi este tot ce ai nevoie pentru a incepe vlogging pe youtube. Ofera imagini bune, dar si calitate audio de nota 10. Nu cred ca ai nevoie de altceva in materie de recording video.

Legat de pret, FIMI Palm este disponibil pe gearbest la un pret promotional de 881 lei. In Romania nu este disponibil inca, dar cand o sa ajunga, cu siguranta va avea un pret pe masura.

Costul transportului este inclus in pret, deci nu trebuie sa platim nimic in plus la cumpararea sa. Eu zic ca este ok si ca isi merita fiecare banut. Voi ce parere aveti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *