ILIFE V5s Pro - cel mai ieftin aspirator robot cu mop
general

ILIFE V5s Pro – cel mai ieftin aspirator robot cu mop

ILIFE V5s Pro este un asirator autonom cu functie pentru mop ce costa in acest moment pe gearbest 740lei. Din Romania il putem cumpara prin intermediul celor de la eMAG.ro la un pret de 1.589 lei. Diferenta de pret este enorm de mare, asa ca va las pe voi sa alegeti de unde puteti sa il cumparati.

Aspiratorul ILIFE V5s Pro a fost lansat in urma cu doi ani, si se pare ca are incontinure un real succes. Este cumprat in special pentru putrea mare de aspirare si a functiei pentru mop. Acesta are o greutate de 1Kg si masoara 300 x 300 x 72 cm. Materialele folosite la realizarea sa, sunt de calitate, rezistente la lovituri si ciocniri cu alte materiale mai dure.

ILIFE V5s Pro lucreaza in doua moduri de putere – pana in 550Pa in modul Normal si si 1000Pa in modul Max. Pentru curatarea covoarelor, parchetului si asa mai departe, aspiratorul foloseste doua perii rotative de mare precizie, dupa care mizeria stransa de pe jos este depozitata intr-un recipient de 0.5L. Recipientul pentru apa este de 300ml.

Desigur, aspiratorul poate fi controlat de pe telefon, dispune de foarte multi senzori de miscare si are o baterie extrem de puternica cu 2600mAh ce asigura pana la 2 ore de aspirare incontinua. In cazul in care ramane fara curent, ILIFE V5s Pro se intoarce singur la baza si se pune la incarcat.

In rest, prea multe nu sunt de spus despre el. Gasiti informatii suplimentare pe site-ul celor de la gearbest, de unde il puteti sa si il cumparati. Va astept cu parerile voastre despre diferenta mare de pret dintre ce gasim in Romania si ce gasim in China. Acelasi produs cu pretul de 2 ori mai mare. Este posibil asa ceva? Daca vreti ceva mult mai bun, dar mai scump, intrati aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *