INMOTION V5F este cel mai ieftin monociclu electric
general

INMOTION V5F este cel mai ieftin monociclu electric

Cel mai ieftin monociclu electric pe care l-am gasit pana in prezent este modelul INMOTION V5F si vine din China. In Romania nu am gasit nimic care sa fie sub 2.000 lei si care sa si merite sa fie cumparat. INMOTION V5F poate fi cumparat de pe gearbest prin acest link la doar 1.733 lei.

Monociclul electric INMOTION V5F este ideal pentru vacante si folosit in orase. Am vazut pe net foarte multi vloggeri si bloggeri ce il recomanda. Asa ca am zis sa caut cea mai buna solutie financiara si sa va prezint cel mai mic pret pe care l-am gasit la el. Este disponibil si in Romania dar la un pret cu 700-800 lei mai mult.

Despre el pot spune ca se deplaseaza cu  o viteza de 25km/ora si puteti parcurge distante de 35-40 km. Depinde doarte mult de greutatea utilizatorului. Timpul de incarcare a bateriei este de 4 ore. In cazul in care ramane fara curent sau pur si simplu nu puteti merge pe ea, o puteti transporta foarte usor de manerul din dotare.

Mai pot spune ca roata este de 14 inch, cantareste 11.9Kg si sustine pana la 120kg. Motorul are o putere de 550 iar bateria este de 320Wh . Monociclul este rezistent la apa si poate lucra la temperaturi cuprinse intre -10 ° C ~ 40 ° C (cele mai bune performante la 20 ° ~ 30 ° C)

Monociclul electric INMOTION V5F poate fi cumparat dupa cum am spus si mai sus de pe gearbest la un pret de 1.733 lei. Transportul in Romania este inclus in pret si poate dura intre 50-65 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *