Interfon video
general

Interfon audio / video cu acces de pe telefon – Bilikay L10

Articolul asta vine dupa ce am fost nevoit sa gasesc o solutie pentru a raspunde persoanelor care ma cauta din orice loc al casei. Asa am gasit interfon-ul audio / video cu conectare wireless la telefon. Mi-a placut ca este ieftin, costa 172 lei si ca este rezistent la apa.

Practic, interfonul apeleaza video pe telefon. Nu este clasic, cum il stim noi. Are functia doar sa vezi cine te cauta. Pe langa faptul ca putem vedea cine ne cauta, este bun si pentru a monitoriza intrarea casei, in cazul in care avem vizitatori nepoftiti.

Ca sa fiu mai precis, Bilikay L10 are un procesor HiSilicon Hi3518EV200, camera video ce filmeaza la rezolutie HD, 6 LED-uri pentru a putea filma si noaptea, microfon si slot pentru carduri MicroSD. Alimentarea sa se poate face atat prin 2 baterii de tip AAA, cat si printr-un incarcator DC 5V / 1.5A. Transferul de date se face direct de pe interfon cu ajutorul unui cablu microUSB, sau se scoate cardul si se pune in laptop.

interfon video

Noaptea are o raza de fimare de pana la 10 metri, iar un lucru foarte tare, tocmai pentru a economisi energie, interfonul se bucura de un senzor de miscare ce se descurca foarte bine. Deci, in momentul cand simte miscare, incepe sa filmeze. Accesul pe telefon se face prin Wi-Fi, dupa ce s-a instalat aplicatia Video Doorbell. Este compatibil doar cu Android. Cei cu iOS nu se pot conecta la el.

In cazul in care va intereseaza si pe voi, il gasiti pe gearbest la un pret de 172 lei. Transportul costa 7 lei si ajunge acasa la voi in 15 – 28 de zile, fara alte taxe suplimentare. Sper sa va fie si voua util acest interfon. Asa ca va rog, lasati un mesaj cu parerile voastre. Va multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *