Jumper EZbook S4 - laptop chinezesc cu specificatii bune
general

Jumper EZbook S4 – laptop chinezesc cu specificatii bune

Daca esti in cautarea unui laptop accesibil la pret, dar pe care sa te poti baza, Jumper EZbook S4 poate fi o solutie fiabila. Este un laptop chinezesc cu ecran de 14 inch si specificatii numai bune pentru utilizarea zilnica.

Laptopul arata bine. Sasiul si carcasa sunt realizate din plastic, cantareste 1.25 Kg si este foarte subtire. Imi place ca aduce foarte mult cu laptopurile MacBook. Cu siguranta vei aprecia si tu design-ul.

In ceea ce priveste specificatiile tehnice, Jumper EZbook S4 vine cu o platforma hardware foarte buna. Procesorul este un Intel Celeron J3160 de tip quad-core tactat la 1.6GHz si 2 MB Caching, placa video este de tip integrata ce suporta o rezolutie maxima Full HD, RAM-ul este de 8GB, iar spatiul de stocare este de 256GB si vine pe SSD de tip M.2.

Daca nu te-a convins pana acum, afla ca laptopul are o baterie Li-Ion ce poate sustine pana la 4 ore de video si ca se bucura de o antena Wi-fi integrata foarte buna. Informatii suplimentare gasesti aici.

Cu acestea fiind spuse, Jumper EZbook S4 este un laptop chinezesc cu specificatii bune. Eu zic ca se merita investitia in el, mai ales ca vorbim despre un laptop accesibil.

Daca vrei sa il cumperi o poti face de aici (gearbest). Laptopul costa 1.361 lei si vine in 15-25 de zile cu transport gratuit.

One thought on “Jumper EZbook S4 – laptop chinezesc cu specificatii bune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *