Lampa LED Yeelight
general

Lampa LED Yeelight YLXD50YL cu Wi-Fi si bluetooth

Yeelight YLXD50YL este o lampa LED de la Xiaomi, ideala pentru cei care vor un plus de culoare in casa lor. Lampa are un pret ok si este compatibila cu 16 milioane de culori. Controlul se face atat prin telecomanda, cat si prin comanda vocala cu ajutorul aplicatiilor Mi Home si Mijia. Aplicatiile sunt disponibile atat pentru Android, cat si pentru iOS. Comanda vocala se face prin Siri.

Yeelight este brand-ul dedicat sistemelor de iluminare a celor de la Xiaomi. Calitatea produselor Yeelight este una foarte buna, iar pretul acestora este unul accesibil, spre ieftin. De aceea, veti gasi mai multe produse recomandate de la ei pe site. Asa ca va invit sa stati aproape si sa va abonati la newsletter.

Lampa LED Yeelight YLXD50YL integreaza 240 de becuri LED de tip OSRAM, care pot sa ofere pana la 16 milioane de culori. Becurile au o durata de viata de 25.000 de ore, asta datorita materialelor premium din care sunt realizate.

Lampa LED Yeelight

Yeelight YLXD50YL se alimenteaza la o sursa de curent de 220V si are un consum de 50W. Modul de aplicare pe tavan este unul simplu, instalarea facandu-se in aproximativ 5 minute. Despre lampa trebuie sa mai spun ca masoara 73mm x 320mm si ca se descurca de minune intr-o camera de maxim 15mp.

Daca v-a atras atentia si vreti sa o cumparati, o puteti lua de la gearbest.com la un pret de 105$. Transportul are un cost de 15$ si este livrata acasa fara alte taxe suplimentare intr-un interval de 15-25 zile. Daca folositi cuponul YEEGUCAN veti primi un discount de 15$, adica o cumparati la un pret final de 90$.

Va astept in sectiunea comentarii cu pareri despre lampa LED Yeelight. Sa imi spuneti daca va place sau aveti alt model, de la alt producator. Zi buna sa aveti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *