Lampa solara cu senzor de miscare
general

Lampa solara cu senzor de miscare si lumina cu 160 de LED-uri

Se pare ca primavara incepe incet, incet sa puna stapanire pe tara noastra. Si cum incepe sezonul pentru asezat lucrurile peste casa, ma gandeam ca ati fi intresati si de o lampa solara cu senzor de miscare. Pe langa multe altele. Mie imi place ca lumineaza puternic, si asta datorita celor 160 de Led-uri si ca are o autonomie de lucru de mai bine de 10 ore.

Lampa solara cu senzor de miscare, este ideala pentru gradini, intrare in casa, sau acolo unde ai nevoie de lumina. Se agata in perete printr-o ureche, iar in cazul in care o prinde ploaia, nu-i bai, e rezistenta la apa.\

Modul de lucru este foarte simplu. Pe timp de zi, lapa se stinge si magazineaza energie electrica de la Soare. Bateria are o capacitate de 1200mAh si se incarca in aproximativ 8-10 ore. Depinde cat de puternic este Soarele. Cele 160 de becuri au o putere de 600lm si lumineaza pana la 10 ore.

Senzorul de miscare lucreaza pe o raza de 3 metri si se descurca excelent de bine. Chiar si in conditii de intuneric total. Lampa dispune de 3 moduri de utilizare. Auto – atunci cand detecteaza lumina Soarelui se opreste, iar seara sta permanent aprinsa, mod senzor de miscare – atunci cand cineva trece prin dreptul iei, sau mod manual – se aprinde si se opreste dupa cum dorim.

Lampa poate fi cumparata de aici la un pret de 38.58 lei. Eu zic ca este mai mult decat ieftina si cred ca isi face treaba cum trebuie. Lampa nu vine din Roamania, vine din China si ajunge cam in 15 zile. Costul transportului este unul foarte mic, de doar 0.73 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *