laptop ieftin
general

Laptop ieftin cu aspect de MacBook Pro – AIWO I6

Cauti un laptop ieftin cu aspect de MacBook Pro? AIWO I6 este tras la indigo. Arata bine, vine cu specificatii hardware decente si licenta Windows 10. Pot spune ca este ideal pentru cei ce vor o alternativa la designul premium celor de la Apple.

AIWO I6 – laptop ieftin cu design premium

Designul este in mare parte copiat de la MacBook Pro. Singura diferenta la acest capitol consta in calitatea materialelor. Nu avem aluminiu ca la Mac, si doar un plastic ieftin dar bine finistat. Laptop este de 15 inch si cantareste 1.5Kg.

laptop ieftin

Daca la exterior am lamurit treaba, zic sa trecem la interior. Laptopul integreaza o configuratie hardware multimedia. Destinata mai putin jocurilor video. Are procesor Intel Apollo J3455 tactat la 1.5GHz (2.2GHz prin Turbo Boost) si 2MB de cache, placa video integrata Intel HD Graphics 500, 8GB memorie RAM de tip DDR3 si 256GB spatiu de stocare pe SSD. Ecranul este IPS FullHD cu diagonala de 15.6 inch.

Laptopul mai dispune de o baterie de 4850mAh ce asigura pana la 6 ore de lucru, WiFi dual band 802.11 a/b/g/n/a, bluetooth v4.0, LAN, Mini HDMI, USB 3.0 si USB 2.0. Deci, dupa cum putem observa, desi AIWO I6 este un laptop ieftin, vine complet.

Licenta Windows 10 inclusa in pachet este in limba chineza. Pentru a pune laptopul in engleza, trebuie sa reinstalezi Windows-ul si sa folosesti licenta Windows primita gratis in pachet. Mai multe informatii despre acest laptop ieftin, dar si detalii despre pret si modul de livrare, gasesti pe site-ul celor de la gearbest.

In cazul in care cauti tot asa, un laptop ce seamana cu un MacBook, dar cu diagonala de 13 inch, Ar fi bine sa te uiti si peste Xiaomi RedmiBook 13.3. Acesta are o calitate mult mai buna decat AIWO i6, dar costa si ceva mai mult. Nu pot spune ca este un latop ieftin, mai degraba accesibil. Are cupon de reducere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *